Maak je m² biodiversiteit, voor een gezonde planeet!

… en win mooie prijzen!

Biodiversiteit is het subtiel evenwicht tussen alle levensvormen op aarde; paddenstoelen, planten, dieren, ... De mens maakt er integraal deel van uit. Biodiversiteit voedt, geneest en beschermt ons. Ze is essentieel voor ons overleven en welzijn. Maar de biodiversiteit is in gevaar. Zorg daarom mee voor haar, zodat ze kan blijven zorgen voor ons.

Grote wedstrijd! Vergeet geen "voor/na" foto's van je actie(s) te maken en ze te posten op je sociale media met de hashtag #SamenVoorBiodiversiteit. Als je niet actief bent op sociale media, kan je de foto's ook versturen naar biodiversiteit@natuurwetenschappen.be. Mooie prijzen worden verloot onder alle deelnemers. Wacht niet te lang om deel te nemen: de wedstrijd loopt tot 22 mei 2021, internationale dag van de biodiversiteit.

Registreer je actie(s)

Vul de vakjes hieronder in om deel te nemen aan de actie. Elke actie telt voor een gezonde planeet! En komt ook ten goede aan de fauna rondom ons. Door samen aan de slag te gaan, maken we het verschil. Meer informatie over de voorgestelde of andere acties is hier te vinden.

#SamenVoorBiodiversiteit conformeert aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U hebt het recht om uw toestemming op elk gewenst moment in te trekken, hoewel dit geen invloed heeft op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van uw gegeven toestemming voorafgaand aan de intrekking. U hebt een wettelijk recht om toegang tot, correctie en verwijdering van uw persoonlijke gegevens te vragen. U hebt ook het recht om de verwerking van uw persoonlijke informatie te beperken.

Je naam / naam van je organisatie *
Emailadres *
Postcode *
Aantal m² *
Gekozen actie(s)
Kies (een) andere actie(s)
* Ik ga akkoord dat #SamenVoorBiodiversiteit de gegevens bijhoudt in het kader van de campagne biodiversiteit en voor de wedstrijd (AVG).